Integrera Magento 2 med ditt affärssystem

Det finns stora vinster att hämta när du kopplar ihop webbshopen med ditt affärssystem. Den främsta fördelen är att du hela tiden kan hålla tempot uppe för dina webbkunder - nya produkter, produktbilder och priser kan uppdateras så fort de kommit in i affärssystemet. Nya kunder och beställningar hamnar direkt i affärssystemet utan onödiga omvägar, och utan onödiga mänskliga fel. I förlängningen blir resultatet en ökad försäljning – samtidigt som du lägger mindre tid på administration!

Ju mer desto lönsammare Ju mer data som utbyts mellan dina system desto större blir nyttan av att koppla samman systemen. Om du räknar på värdet av inbesparad tid, uteblivna fel och nöjdare kunder så visar det sig att integreringsprojektet blir lönsamt redan vid ganska små transaktionsmängder.

Klart för integration Magento är från början förberett för att integrera med ditt affärssystem. Vi hjälper dig att koppla din webbshop till de flesta affärssystem på marknaden.

För integrationen använder vi eValent SaleSync, en moduluppbyggd integrationsmotor som gör att du enkelt utbyter produktinformation och bilder, priser, lagersaldo, order och kundinformation mellan ditt affärssystem och din Magento-webbshop.

Kom igång    

Affärssystem som du kan koppla till Magento 2 med eValent SaleSync

Integrera Magento 2 med Visma Administration

Med vår integrationsmotor eValent SaleSync kan du utnyttja all den information du har i Visma Administration för att uppdatera din Magento-webbshop – produkter, priser och kunduppgifter överförs smidigt till webbshopen.

Läs mer Visma

Integrera FDT Avance med Magento 2

Med vår integrationsmotor eValent SaleSync kan du utnyttja all den information du har i FDT Avance för att uppdatera din Magento-webbshop – produkter, priser och kunduppgifter överförs smidigt till webbshopen

Läs mer Visma

Integrera Magento 2 med Garp

Med vår integrationsmotor eValent SaleSync kan du utnyttja all den information du har i Garp för att uppdatera din Magento-webbshop – produkter, priser och kunduppgifter överförs smidigt till webbshopen

Läs mer Visma

Integrera Magento 2 med Microsoft Dynamics NAV

Med vår integrationsmotor eValent SaleSync kan du utnyttja all den information du har i Microsoft Dynamics NAV för att uppdatera din Magento-webbshop – produkter, priser och kunduppgifter överförs smidigt till webbshopen

Läs mer Visma

Integrera Magento 2 med Monitor

Med vår integrationsmotor eValent SaleSync kan du utnyttja all den information du har i Monitor för att uppdatera din Magento-webbshop – produkter, priser och kunduppgifter överförs smidigt till webbshopen.

Läs mer Visma

Integrera Magento 2 med FortNox

Med vår Magento-extension effektiviserar du din e-handel genom att överföra all information som är nödvändig för bokföringen till Fortnox. Tack vare synkning av fakturor, kunder och artiklar slipper du en massa tråkigt extrajobb.

Läs mer FortNox

Läs mer om eValent SaleSync

eValent SaleSync är en integrationsmotor som hanterar dataflöden mellan Magento och olika affärssystem. Den är uppbyggd av moduler som är anpassade för olika affärssystem.

Läs mer Visma

Har du ett annat affärssystem? Vi hjälper dig.

Har du ett annat affärssystem, till exempel Agresso , Briljant, Hogia, Monitor, SAP Business One?
Med 15 års erfarenhet av att koppla olika affärssystem till webbshopar kan vi lösa det mesta.

Kom igång