Jobba inom e-handel

Har du erfarenhet, eller vill du jobba inom e-handel? Vi lovar dig en möjlighet att få revolutionera e-handeln tillsammans med engagerade kollegor i en respektfull miljö präglad av nyfikenhet, öppenhet och kunskap.

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsplats med grymma kollegor med många utvecklingsmöjligheter inom företaget men också löpande i dina vardagliga arbetsuppgifter.

Vi letar alltid efter personer som vill utveckla sina kunskaper genom spännande utmaningar, oavsett om du är ung och nyutexaminerad eller har kommit långt i karriären. Brinner du för frontend, backend, fullstack, marknadsföring eller projektledning - hos oss finns det alltid plats för den som vill växa till sitt fulla potential och få riktigt spetskompetens. Skicka in ditt intresse!

Jobbansökan skickas till jobb@evalent.com.

Lediga jobb

Nedan hittar ni våra lediga jobb som vi söker.


eValent söker en Projektchef för vårt affärsområde Magento med kompetens inom Affärsutveckling.

Vill du affärsutveckla våra kunder, jobba med ny teknik, projektleda systemintegrationer och skräddarsydda lösningar i Open Source-plattformen Magento 2? Har du intresse och erfarenhet av och molnlösningar? Klappar ditt hjärta extra för projektledning och styrning av ett eget team utvecklare? Då borde du läsa vidare:

Företaget

eValent Group vill att små och medelstora företag ska lyckas genom försäljning online. Vi har hjälpt många företag i olika faser med att etablera sig och växa sin närvaro och försäljning online. Med över 600 aktiva kunder och som en av de ledande leverantörerna av e-handelsystem på den Nordiska marknaden, levererar vi både produkter och tjänster som hjälper företagen att sälja sina produkter online. Vi är själva ett starkt teknikdrivet företag i en spännande fas i en bransch som växer och förändras dagligen. Vi håller bl.a nu på att rulla ut nästa version av vårt egenutvecklade e-handelssystem, Nordisk e-handel.

Vi är ett team på ca 30 personer som alla jobbar mot samma mål - att ge våra kunder de bästa förutsättningarna för att lyckas med sin försäljning online.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ansvarig för vårt utvecklingsteam som jobbar i Magento 2 och även med elastycloud, PWA och Vue Storefront. Våra Magento 2 kunder är ditt största ansvar förutom utvecklingsteamet. Teamet består idag av 5 utvecklare och med den takt vi haft 2020 och det första kvartalet av 2021 så är vi säkra på att teamet kommer växa ytterligare detta år. Kundbasen består idag av 30 klienter där vi arbetar med löpande utvecklingsprojekt och uppdateringar samt en handfull kunder där vi finns till hands vid behov. Vi använder projekthanteringsverktyget Jira, så det är en klar fördel om du jobbat i detta innan.

Huvuduppgifter:

Daglig löpande planering av kundernas projekt. Daglig löpande planering av utvecklingsresurser. Strategisk digital affärsutveckling för befintliga kunder, dvs. optimera kundernas webshops med befintliga och nya lösningar. Detta kan vara t.ex. via egna lösningar, moduler eller tredjepartslösningar samt i djupet förstå vilka behov kunderna har. Estimerings och offertskrivning med ditt team, för nya och befintliga kunder till kommande projekt. Intern utveckling av befintliga processer och implementation av dessa.

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst älskar att: leda och utveckla personer, kunder, problemlösning och tekniska utmaningar samt har noggrannhet, kvalitet och säkerhet som ledord.

Formella krav

  • Projektledning inom Magento 2.
  • Erfarenhet och bakgrund inom E-handelslösningar.
  • Affärsutveckling och kommersiell erfarenhet.

Meriterande:

  • Cloud-baserade lösningar.
  • Jira.
  • Slack.
  • Git

Vad erbjuder vi?

eValent är en av de ledande e-handelsleverantörerna på den Nordiska marknaden. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med eget ansvar och bra utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats fyllt med glada, engagerade och drivna kollegor. Du får jobba med ett spektrum av olika projekt med olika krav och utmaningar och detta med ett grymt stöd från vårt proffsiga team. Vi sitter i hjärtat av Malmö med goda kommunikationer och ett brett restaurangutbud runt knuten. Vi anordnar internutbildningar löpande.

Vi har inget krav om placering på kontoret i Malmö, däremot vill vi att du är bosatt i Sverige. Dock kommer vi att kräva att du är på kontoret 2-3 dagar i månaden. Resten kan skötas via digitala möten och daglig styrning i vårt interna kommunikationsverktyg Slack.

Jobbansökan skickas till jobb@evalent.com.
Frågor om tjänsten besvaras av VD Jonas Kjellander på 040-692 50 00.