E-handel i världsklass med Magento 2!Bättre prestanda, flexibilitet och internationell skalbarhet.

Magento 2

Magento 2 är en av världens mest använda e-handelsplattformar

Magento är en av världens mest använda e-handelsplattformar med över 300 000 installationer. Plattformen är utrustad med ett brett utbud av funktioner som ger dig en svårslagen flexibilitet och total kontroll över innehåll, utformning och funktionalitet. Med Magento garanteras du ett tryggt och säkert e-handelssystem, vars omfattande nätverk stödjer plattformens ständiga utveckling.

Med Magento som e-handelsplattform får ni som kund tillgång till ett brett antal funktioner. Systemet är lätthanterligt, pålitligt samt påbyggnadsbart. Du och din verksamhet kan alltså växa med Magento som är skalbart. Om behov finns kan extensions eller plug-ins med extra funktioner integreras i systemet.

Fördelar med Magento och open-source

  • Välbeprövad teknik med över 10 000 Magento utvecklare i världen som påskyndar att Magento ligger i framkant.
  • Extremt skalbar systemarkitektur där allt ifrån små e-handlare till några av världens största använder Magento.
  • Bygger på öppen källkod vilket ger fullt ägarskap av källkoden och den egna investeringen.

Nackdelar med Magento och Open Source

  • Alla tredjepartsmoduler testas normalt inte mot varandra, vilket kräver längre utvecklingsprocesser och kostnader.
  • Med okontrollerad aktivitet av olicensierade aktörer som ändrar i källkoden så kan ett Magentoprojekt lätt haverera.
  • Magento är ett krävande system att drifta och utan att webservern optimeras, så kan webbutiken bli långsam.

Magento by eValent

Vår e-handelslösning bygger på en unik Magento-paketering där vi har löst de nackdelar som Magento kan innebära, utan att vi förlorar de fördelar som systemet ger. Alla moduler och integrationer är kvalitetssäkrade med löpande uppdateringar för att garantera att de fungerar som de ska. Vi utvecklar kontinuerligt nya funktioner för att hålla dig i framkanten av allt det senaste som krävs för att driva en framgångsrik e-handel.

Vi har även kopplat ihop all drift och hosting via Google Cloud så att servrarna skalas upp automatiskt för att alltid ge dina besökare blixtsnabba laddningstider oavsett hur stora trafikvolymerna är. Resultatet har blivit en högkvalitativ e-handelspaketering till mycket konkurrenskraftiga priser.

Specialiserade på Magento

Både våra utvecklare och driftpersonal är specialiserade på Magento.

eValent lägger stor vikt vid kunskap och vidareutveckling av våra utvecklare. Vi har certifierade utvecklare i form av "Magento Certified Developer", "Magento Certified Developer Plus" och "Magento Certified Front End Developer" vilket är en trygghet för dig som ska byta till Magento eller utveckla en ny webbshop i Magento. Vi tillhandahåller ett starkt team av Magento-specialister för just din lösning. Dessutom är vår egen driftavdelning specialiserade på hosting för Magento, så att din lösning är snabb, driftsäker och skalbar.

Certifierade Magento-utvecklare

För oss är det viktigt att känna plattformen vi jobbar i för att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas med din försäljning. Med bra teknisk grund skapar vi grunden för din e-handelssatsning.

Magento 2 - för den mindre e-handeln såväl som den stora internationella satsningen

E-handelsplattformen kan anpassas till mer eller mindre alla unika önskemål och behov och passar den mindre e-handeln såväl som den stora internationella satsningen. Magento 2 är uppbyggt på öppen källkod vilket innebär att du har mycket bra kontroll över din e-handels funktioner och design. Dessutom borgar koden för en fortsatt innovativ utveckling. eValents utvecklare är certifierade och bolaget är sedan flera år en Magento Professional Partner.

Skräddarsydd e-handelslösning

För dig som behöver en e-handelslösning där allt är möjligt! Magento 2

Byt e-handelsplattform till Magento 2 och väx obehindrat i all oändlighet!

Kontakta oss Magento 2

Exempel på några av de plattformbyten vi erbjuder:
Jetshop till Magento 2     Askås till Magento 2     Starweb till Magento 2     WooCommerce till Magento 2     Texttalk till Magento 2     E37 till Magento 2     Hemsida 24 till Magento 2