Magento 2
E-handel i Världsklass

Strategisk Partner & Helhetsleverantör.

Evalent smart Evalent smart

Maxa din e-handel med Magento 2

Väx obehindrat i all oändlighet med Magento 2 - världens mest kraftfulla, flexibla och säkra e-handelsplattform. Vi har e-handelslösningar för företag av alla storlekar där allt är möjligt. Vi hjälper dig att skapa en framgångsrik och optimerad e-handel med bevisat resultat. Dels genom våra innovativa och skräddarsydda plattformar och metodiskt utvecklade tekniska designlösningar, men även genom vår kompetens, erfarenhet och kunskap inom hela den digitala affären. Hos oss är din e-handel i trygga händer!

WE'VE GOT THE STARDUST

Skalbar i all oändlighet

Väx till toppen utan att göra ett plattformsbyte. Vi har e-handelslösningen som krävs för att nå miljardomsättning online. Skalbar drift garanterar blixtsnabba laddningstider och prestanda oavsett trafikmängder. Snabb webbshop helt enkelt.

Flexibilitet utan begränsning

Full kontroll över innehåll, utformning och funktionalitet ger dig en skräddarsydd e-handelslösning optimerad efter dina behov. Vårt team skräddarsyr din nya Magento-webbshop och tar din e-handel till nya höjder.

Integrationer

Färdiga kopplingar med marknadens ledande e-handelsleverantörer för alla de viktigaste tjänsterna för betalning, logistik, marknadsföring, affärssystem och fraktlösningar (TA-System).

Strategisk Partner

Våra e-handelsexperter och certifierade Magento-utvecklare finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med strategierna som revolutionerar hela din digitala affär. Våra experter har alltid ett ess i rockärmen när du vill ta nästa steg. Låt oss överraska dig.

Välj rätt e-handelsplattform

Oavsett vilken storlek ditt företag är har eValent en lösning som hjälper dig att sälja mer via din webbshop.

Skräddarsydd e-handelslösning

För dig som behöver en e-handelslösning där allt är möjligt! Magento 2

E-handelsanalyser

Du anar inte hur mycket mer du skulle kunna sälja. Men det gör vi.

THERE’S NOTHING ARTIFICIAL
ABOUT OUR INTELLIGENCE.