eValent GroupDin affär är vår affär

Om du skulle fråga vad e-handel betyder för oss, skulle vi svara att det inte går att svara på. För oss är e-handeln allt och ingenting på samma gång. På eValent rinner e-handeln genom venerna, förvaras i hjärna och hjärta och flödar slutligen ut genom mun och händer. Vi kan e-handel, vi är e-handel.

Kanske förstår du varför det är svårt att sätta ord på? Det är liksom hela vår varelse. När vi själva tänker på det ser vi våra kunder. Våra drivna, kloka och coola kunder. När de för första gången klev in hos oss var det oftast som stora frågetecken. Men det gjorde ingenting. Där de är som osäkrast är vi som säkrast. Och precis så ska det vara. Bäst blir det när du får syssla med det du är expert på.

Vi brukar säga att tekniken är bränslet. Det är den som håller din e-handel i drift och den som hela tiden utvecklas och hjälper dig att realisera nya funktioner. Men en teknik i världsklass blir snabbt oanvändbar om det bredvid den inte står människor med rätt kunskap, erfarenhet och framåtanda. Därför ger vi dig båda.

Ingen av våra kunder är stöpta i samma form. Hela vårt arbetssätt har därför kommit att bli flexibelt. Din affärsnytta måste stå i centrum, annars hamnar du inte rätt. Det hjälper vi dig med. Vi försöker alltså inte matcha in dig inom våra ramar, utan anpassar våra ramar efter dig. Därför passar du in hos oss oavsett om du är liten eller stor, om du behöver trygghet eller innovation.

Ja, som du märker är det svårt att definiera vad e-handel betyder för oss. Vilka vi är, är däremot lättare att svara på. eValent är ett svenskägt företag med hjärtat i Skåne och med medarbetare utspridda över Sverige. Och våra medarbetare är inte vilka som helst. Vi har själva drivit e-handel, skapat driftlösningar och utvecklat affärer. Vi förstår dig. Och vi pratar ditt språk. Det gör oss till en trygg partner med kompetensen att skapa verklig förändring. Att växa. Att utveckla. Att förverkliga. Och det är våra anslutna e-handlare som format oss till de vi är idag.