Varför Magento 2?

Bättre prestanda, flexibilitet och internationell skalbarhet.

En av världens mest använda e-handelsplattformar

Med över 300 000 installationer är Magento en av världens mest använda e-handelsplattformar. Magento 2 erbjuder ett stort utbud av funktioner som ger dig svårslagen flexibilitet och total kontroll över innehåll, utformning och funktionalitet. E-handelssystemet är tryggt och säkert, och dess omfattande nätverk stödjer plattformens ständiga utveckling. Men varför ska du använda Magento 2 förutom att det är en trygg plattform?

Med Magento 2 får du som kund tillgång till ett brett antal funktioner som får din e-handel att nå sin fulla potential. Systemet är enkelt att använda och även påbyggnadsbart. Du och din verksamhet tillåts alltså att växa med plattformen när du väljer Magento 2, eftersom den är skalbar. Om du önskar, eller om behov finns, är det också möjligt att integrera plug-ins med extra funktioner i systemet. Har vi inte övertygat dig? Då gör vi det längre ner.

Fördelar med Magento och Open-source

  • Välbeprövad teknik med över 10 000 Magento-utvecklare i världen som påskyndar och garanterar att Magento ligger i framkant.
  • Extremt skalbar systemarkitektur vilket för att både små e-handlare till några av världens största använder Magento.
  • Bygger på öppen källkod vilket ger dig full ägandeskap av källkoden och den egna investeringen.

Nackdelar med Magento och Open-Source

  • Alla tredjepatsmoduler testas normalt inte mot varandra, vilket kräver längre utvecklingsprocesser och högre kostnader.
  • Med okontrollerad aktivitet av olicensierade aktörer som ändrar i källkoden kan ett Magentoprojekt haverera.
  • Magento är ett krävande system att drifta, och om inte webbservern optimerar kan e-handeln bli långsam.

Problem är till för att lösas

Vi presenterar: Magento by eValent

eValent Groups egna e-handelslösning bygger på en unik Magento-paketering. En paketering där vi har löst de nackdelar som Magento kan innebära - utan att förlora de fördelar systemet ger. Ja, du läste rätt. Du får både äta kakan och behålla den.

Alla moduler och integrationer är kvalitetssäkrade med löpande uppdateringar för att garantera att de fungerar som de ska. För att du ska ges det som krävs för att driva en framgångsrik e-handel utvecklar vi kontinuerligt nya funktioner för att du ska hålla dig i framkant av allt det senaste inom e-handel. Med vår e-handelslösning blir du inte omsprungen. Du ligger i täten.

Vi har valt att koppla ihop all drift och hosting via Google Cloud. Detta gör att servrarna skalas upp automatiskt för att alltid ge dina besökare blixtsnabba laddningstider oavsett hur stora trafikvolymerna är. Resultatet av vårt arbete har blivit en högkvalitativ e-handelspaketering till mycket konkurrenskraftiga priser.

Certifierade Magento-utvecklare

På eValent Group är både våra utvecklare och vår driftpersonal specialiserade i Magento. För att vi alltid ska kunna hålla oss uppdaterade och kunna hjälpa dig som kund med det allra senaste lägger vi stor vikt vid vidareutveckling av våra utvecklare.

Inom eValent Group har vi certifierade utvecklare i form av “Magento Certified Developer”, “Magento Certified Developer Plus” och “Magento Certified Front End Developer. Detta garanterar en trygghet för dig som ska byta till, eller utveckla en webbshop i systemet. Vi besitter expertisen som krävs och är ett starkt team med Magento-specialister. Dessutom är vår egen driftavdelning specialiserad på hosting för Magento, vilket gör att din lösning är snabb, driftsäker och skalbar.

Att plattformen vi jobbar i ger dig de bästa grunden och förutsättningarna för att du ska lyckas med din försäljning är av högsta vikt för oss. Därför ser vi till att det är så.

Mindre e-handel - eller stor internationell satsning

E-handelsplattformen kan anpassas till mer eller mindre alla unika önskemål och behov. Det innebär även att det inte spelar någon roll om du driver en liten webbshop eller vill satsa internationellt. Magento 2 är uppbyggt på öppen källkod vilket ger dig både översikt och kontroll över din e-handels funktioner och design. Koden banar dessutom väg för en fortsatt, innovativ utveckling. eValent Group är sedan många år tillbaka Magento Professional Partner.

Byt e-handelsplattform till Magento 2 och väx obehindrat i all oändlighet!

Kontakta oss

Exempel på några av de plattformbyten vi erbjuder:
Jetshop till Magento 2 | Askås till Magento 2 | Starweb till Magento 2 | WooCommerce till Magento 2 | Texttalk till Magento 2 | E37 till Magento 2 | Hemsida 24 till Magento 2