eValent Magento

Vill du ha en e-handelsplattform där allt är möjligt? Vad bra. Det är nämligen precis det vi erbjuder.

En skräddarsydd e-handel med eValent.

eValent Magento är till för att möta alla de behov du kan tänkas ha när du vill ha, eller behöver, en e-handelsplattform. Med eValent Magento ges du de strategier, den design och den fenomenala teknik som utvecklar din digitala affär i hela ledet. Dessutom väljer du som e-handlare själv precis hur mycket, eller lite hjälp du behöver.

Digital Strategi

Med en formulerad målsättning knuten till relevanta nyckeltal baserade på dina behov lägger våra eminenta e-handelsexperter grunden för en framgångsrik e-handel. Tack vare nyckeltalen kan du framåt använda de data de ger för att optimera din e-handel och ta strategiska beslut.

Funktionalitet & Integration

Vi använder Magento 2 som e-handelsplattform. Magento utmärker sig, och är världsledande, när det gäller flexibilitet för moduler, funktioner och integration. Tack vare Magentos egenskaper kan din e-handel anpassas helt efter dina behov.

Design

En snygg design är viktig för hur din e-handel tas emot. Vi skapar en design som profilerar ditt varumärke och som engagerar dina besökare att konvertera. Designen fyller sin funktion som en del i ditt varumärkesbyggande och tilltalar de som besöker din webbshop.

Digital strategi

Att ha en genomarbetad strategi är vitalt för en framgångsrik e-handel. Våra e-handelsexperter vet vad som krävs för att ta fram en lyckad strategi och delar all kunskap, erfarenhet och metodik för att utveckla och ta fram strategierna som revolutionerar din digitala affär. Genom att ha definierat en tydlig målsättning med rätt nyckeltal ger vi dig alla förutsättningar för att optimera din e-handel med datadrivna beslut.

Funktionalitet och integrationer

För att så många som möjligt ska kunna komma igång med sin e-handel, utan att vara i behov av utveckling av ny funktionalitet, har vi satt ihop en samling moduler och integrationer. Modulerna och integrationerna fungerar tillsammans med varandra och täcker grundliga behov samtidigt som de främjar din e-handels tillväxt.

För att du ska ges det bästa har vi valt ut marknadens ledande leverantörer och färdigställt sömlösa integrationer mot vår e-handelsplattform. Det innebär att du i regel enbart behöver lägga in ditt avtal för att koppla ihop systemet met exempelvis en leverantör av betalsätt. Bra va?

eValents certifierade Magento-utvecklare skräddarsyr din e-handelslösning helt efter dina behov vilket betyder att du får alla integrationer, moduler och funktioner du behöver för att effektivisera din e-handel. Integrationerna hålls uppdaterade och givetvis kvalitetssäkrar vi alla moduler för att garantera att de passar in i ditt helhetsflöde.

Design

En design ska vara funktionell, tilltalande och återspegla ditt varumärke. En unik webbdesign är varumärkesbyggande och gör att du står ut i vimlet av e-handlare. Våra e-handelsexperter arbetar sida vid sida med designteamet och tar fram skisser som följer er kommunikationsstrategi och best practice för att skapa rätt design för just dig och din webbutik.

Om du känner dig osäker eller vilsen i hur du vill att delar av din e-handel ska se ut har vi designförslag för dig. Tack vare vår erfarenhet, som bara inom eValent bygger på samarbeten med över 400 e-handlare, har vi stenkoll på vad som fungerar, och vad som inte gör det.

Drift

Elastisk och skalbar hosting via Google Cloud garanterar snabba ladd- och svarstider, oavsett antal besökare i din e-handel.

Analys

Vi erbjuder konverteringsoptemeringsanalyser för att hjälpa dig att optimera din e-handel efter datadrivna beslut.

Support

Vi finns alltid nära till hands för att stötta dig i, och besvara de frågor och funderingar du har. Vårt kunniga supportteam ser till att du ges precis den hjälp du behöver.

Drift

Vi har kopplat upp all drift och och hosting via Google Cloud. Och det finns det skäl till. Servrarna skalas upp automatiskt och ger de snabbaste ladd- och svarstiderna - oavsett trafikmängd i din e-handel. Genom att alltid drifta två servrar samtidigt garanterar vi en säker driftmiljö. Dessutom skalas även antalet servrar upp automatiskt så fort det finns minsta behov. Exempel på när vi gör det är under trafiktunga dagar, såsom Black Friday eller julhandeln.

Analys

Vi har ett databaserat tillvägagångssätt som bygger på att analysera, planera och genomföra. Vårt mål är alltid att hjälpa dig att vårda din verksamhet och samtidigt kunna fatta smarta beslut baserade på formulerade mål och nyckeltal. Alltid med syftet att nå framgång i din e-handel och öka konvertering.

Att mäta data och genom analyser fatta strategiska beslut är viktigt för en framgångsrik e-handel. Därför bygger vårt tillvägagångssätt på en testande kultur där vi också stöttar, och hjälper till med förvaltningen även efter lanseringen av din webbutik.

Support och service

För oss är det viktigt att inte enbart vara en teknikleverantör. Därför är vi inte det utan verkar även som en strategisk partner till våra e-handlare. Vårt supportteam finns alltid vid din sida när du stöter på problem eller behöver rådgivning. Våra kunder är vår högsta prioritering och vi lyckas inte förrän du gör det.

Samtliga paket som ingår i eValent Magento inkluderar tre timmar gratis support i månaden. Men självklart erbjuder vi även skräddarsydda supportavtal anpassade efter dina behov.

Att integrera Magento med ditt affärssystem

Tack vare vår egenbyggda integrationsmotor kan vi enkelt utbyta produktinformation, bilder, priser, lagersaldo, order och kundinformation mellan ditt affärssystem och din Magento-butik.

Affärssystem vi kan koppla direkt via vår integrationsmotor: Visma Administration, Visma Business och Global, Navision (Microsoft Dynamics NAV), Specter, Garp, Jeeve, FDT, IBS, Pyramid, SAP, Monitor.

Är det så att du har ett annat affärssystem, exempelvis Agresso, Briljant, Hogia eller SAP Business One? Vi har över 15 års erfarenhet av att koppla olika affärssystem till webbshoppar. Med andra ord, löser vi det mesta.

E-handel B2B

Magento 2 innehåller alla funktioner och tillägg som krävs för att lyckad med business-to-business (B2B) e-handel. Därför har vi haft möjligheten, och även tagit fram hundratals skräddarsydda e-handelslösningar för B2B. En B2B-e-handel innebär oftast att driva försäljning mot företagskunder där de ska kunna beställa till sina avtalade priser genom en orderprocess som är anpassad efter deras önskemål. Och för att bygga en effektiv och skalbar B2B krävs i regel en integration med affärssystem. Det hjälper vi dig med.

Dags att byta e-handelsplattform?

Uppfyller din nuvarande e-handelslösning inte alla dina behov? Vi hjälper dig att smidigt byta e-handelsplattform till Magento 2. Med Magento 2 får du fler funktioner, bättre integrationsmöjligheter och lägre månadskostnader. Vi har hjälpt många företag att uppgradera från standardiserade e-handelslösningar som saknar flexibiliteten som krävs för att skala upp sin webbshop till miljardomsättning. Låt oss hjälpa dig också.

Ska vi köra?

Det spelar ingen roll om du redan driver en e-handel eller om du startat ett nytt företag. Vi jobbar mer än gärna med dig. Hör av dig till oss så påbörjar vi resan mot en framgångsrik e-handel!

Kontakta oss