Integrera Magento 2 med FortNox

Med vår Magento-extension effektiviserar du din e-handel genom att överföra all information som är nödvändig för bokföringen till Fortnox. Tack vare synkning av fakturor, kunder och artiklar slipper du en massa tråkigt extrajobb.

eValent erbjuder Magento 2-integration med Fortnox

Vi kan nu erbjuda våra Magento-kunder en färdiginstallerad extension som synkar artikelregister, fakturor och kunder mot Fortnox.

Fortnox har över 200.000 kunder och är ett av de modernaste och mest spridda affärssystemen i Sverige.

eValent är sedan i januari 2019 officiell återförsäljare för Fortnox. För dig som kund innebär detta att vi kan erbjuda en komplett paketlösning med Magento 2 och Fortnox.

Allt som krävs för att börja använda kopplingen är att du anger dina Fortnox-kontouppgifter på en admin-sida i din Magento-installation.

eValents Magento-extension för integration mot Fortnox vänder sig till företag som har e-handel som huvudverksamhet. Det är den enkla och effektiva lösningen för dig som hantera allt som rör försäljning, produktinformation, orderhantering, fakturering och logistik i Magento. Den information som krävs för bokföringen synkas till Fortnox, nämligen:

  • Artikelinformation, inkl lagersaldo och försäljningskonto.
  • Fakturainformation, inkl betalningsinformation
  • Kunder (som har fakturerats i Magento)

Kom igång