eValent SaleSync - Integrerar affärssystem med Magento 2

eValent SaleSync är en integrationsmotor som hanterar dataflöden mellan Magento och olika affärssystem. Den är uppbyggd av moduler som är anpassade för olika affärssystem.

eValent SaleSync - Integrerar affärssystem med Magento 2

eValent SaleSync är en integrationsmotor som hanterar dataflöden mellan Magento och olika affärssystem. Den är uppbyggd av moduler som är anpassade för olika affärssystem. Den kan också användas för att läsa in produktfiler från PIM-system, vilket kan komplettera den information som finns i affärssystemet.

SaleSync hjälper dig med

Order

Du överför order från Magento till affärssystemet, så att de är klara för att hanteras enligt din vanliga faktureringsrutin.

Kunder

Du överför kunduppgifter, såsom kundnummer, namn, fakturaadress, leveransadresser, e-postadress, kundprislista, rabattavtal, mm.

Produkter

Du överför produktinformation från affärssystemet till Magento, såsom artikelnummer, namn, beskrivning, pris, lagersaldo, kategori, artikelvarianter, momsklass och all annan information som kan finnas i ditt affärssystem.

Lagersaldo

Du kan synkronisera lagersaldo i separata körningar, t.ex en gång per minut, så att du hela tiden har uppdaterat lagersaldo i webbshopen.

Priser

Du överför prislistor och rabattavtal, så att inloggade kunder kan se och handla till de priser ni har avtalat om.

Bilder

Du kan överföra bilder direkt från affärssystemet, eller från en separat mapp.

Teknisk beskrivning

eValent SaleSync är en ERP-klient utvecklad för Windows 7/8/10, och utnyttjar Magentos REST-API för kommunikationen med webbshopen.

Programmet är uppbyggt av moduler kring en kärna av väldefinierade datamodeller. Arkitekturen gör det möjligt att på ett flexibelt sätt utbyta försäljningsrelaterad information mellan olika system. Det är också byggt för att smidigt kunna lägga till plugins med funktionalitet som bearbetar data enligt specifika önskemål i samband med överföringar.

Affärssystem som kan kopplas med SaleSync

SaleSync kan integrera affärssystem med Magento på två olika sätt.

Med API-koppling utbyts informationen direkt mot affärssystemets API. Kopplingen kan installeras och konfigureras utan hjälp av affärssystemskonsult.

Med Filintegration utbyts informationen via filer i valfritt format, vanligen csv eller XML-fomat. Vanligen sker kopplingen i samarbete med en tekniker med detaljerad kunskap om det aktuella affärssystemet.

Affärssystem som går att koppla

Visma Administration

API

Läs mer

Visma Business och Global

Filintegration

Navision (Microsoft Dynamics NAV)

Filintegration

Läs mer

Specter

API

Garp

Filintegration

Läs mer

Jeeves

Filintegration

FDT

Filintegration (med FDTs webbverktyg, ingen FDT-tekniker behövs)

Läs mer

IBS

Filintegration

Pyramid

Filintegration

SAP

Filintegration

Monitor

Filintegration

Läs mer